Bobina çeliku të galvanizuar

Bobina dhe fletë çeliku të galvanizuar

 • Bobina të galvanizuara 0,30 mm – 4 mm
 • Fletë çeliku të galvanizuar 0,30 mm – 4 mm
kontakt

 

Bobina dhe fletë çeliku të mbështjellë në të ftohtë

 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,30 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,40 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,50 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,60 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,70 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,80 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,90 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 1,00 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 1,20 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 1,50 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 2,00 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 3,00 mm
Linjat e prerjes së bobinave të galvanizuara
çmimi i çelikut të petëzuar në nxehtësi
profili i drywall

Bobina çeliku të petëzuara në nxehtësi dhe fletë çeliku të petëzuara në nxehtësi

 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 1,5 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 2,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 3,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 4,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 5,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 6,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 8,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 10,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 12,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të nxehtë 14,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të nxehtë 15,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 16,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 18,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 20,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 25,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 30,0 mm
kontakt

Fletë çati e valëzuar nga Turqia

Ne jemi prodhuesi më cilësor i fletëve të çatisë së valëzuar në Turqi.

 • Fletë çeliku të valëzuar 0,40 mm
 • Fletë çeliku të valëzuar 0,45 mm
 • Fletë çeliku të valëzuar 0,50 mm
 • Fletë çeliku të valëzuar 0,60 mm
kontakt
pllakë çeliku të valëzuar
Ngarko imazhin...
38-151 prodhues çeliku trapeziodal

Prodhuesi i profileve të kuvertës trapeziodale të Turqisë – Fletët e çatisë prej çeliku

 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë trapeziodale 0,40 mm
 • Fletë çeliku trapeziodale e kuvertës së çatisë 0,45 mm 
 • Fletë çeliku trapeziodale e kuvertës së çatisë 0,50 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë trapeziodale 0,60 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë trapeziodale 0,70 mm 

 

Prodhues i profileve të kuvertës trapeziodale me ngjyrë turke

 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,40 mm
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,45 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,50 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,60 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,70 mm 
kontakt

 

PROFILE TË KUVERTETIT TË DYTEVE METALIKE TURQI

 • 27/200 PROFILE KOVERTETI KATI
 • 38/151 PROFILE KOVERTETI KATI
 • 75/750 PROFILE KOVERTETI KATI
 • 60/940 PROFILE KATI KATI
 • 50/980 PROFILE KOVERTETI KATI
pllakë kuverte trapeziodale metalike
prodhues turk i tubave çeliku
Ngarko imazhin...

Tub çeliku të Turqisë

 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,30 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,40 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,50 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,60 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,70 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,80 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,90 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 1,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 1,20 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 1,50 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 2,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 3,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 4,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 5,00 mm
kontakt

 

Profilet e seksionit të galvanizuar të Turqisë

 • Profilet e seksionit të galvanizuar 0,30 mm – 5 mm
Profili i seksionit me ngjyrë të veshur

Profilet e seksionit të çelikut të veshura turke

 • Profilet e seksionit prej çeliku 0,30 mm – 5 mm të veshura turke
KONTAKTONI

Profilet e murit të thatë të Turqisë

 • PROFILE TË TAVANI TË RREGULLT

 • PROFILE TE TAVAVE ME GISPSIM TE PASUAR

 • PROFILET E MURIVE NDARËSE

 • PROFILET E KËNDIT

kontakt
profili i drywall

Profilet e Sigma Construction Turke

 • Sigma profile turke ndërtimi Prodhim
kontakt

 

Prodhim llamarine me vrima turke

 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,40 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,50 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,60 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,70 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,80 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,90 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku me mbështjellje të ftohtë 1,00 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku me mbështjellje të ftohtë 1,20 mm

Pllakë çeliku turke për bojler

 • P265GH Pllakë çeliku e kaldajës
 • P295GH Pllakë çeliku e kaldajës
 • P355GH Pllakë çeliku e kaldajës
kontakt

 

Pjatë me kuadrate – Rrjetë metalike e zgjeruar

 • Pllakë me kuadrate 1,5/2,5 mm
 • Pllakë me kuadrate 2/3 mm
 • Pllakë me kuadrate 3/4 mm
 • Pllakë me kuadrate 4/5 mm
 • Pllakë me kuadrate 5/6 mm
 • Pllakë me kuadrate 7/8 mm
pjatë me kuadrate
fletë çeliku e shpenzuar

Fletë e zgjeruar / e shpuar

Fletët e zgjeruara dhe të shpuara janë pllaka çeliku të përftuara duke siguruar një formë të ndryshme nga operacionet e zgjerimit, prerjes dhe shpimit në fletë të zeza.