Galvanized steel coils

Bobina dhe fletë çeliku të galvanizuar

 • Bobina të galvanizuara 0,30 mm – 4 mm
 • Fletë çeliku të galvanizuar 0,30 mm – 4 mm
kontakt

 

Bobina dhe fletë çeliku të mbështjellë në të ftohtë

 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,30 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,40 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,50 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,60 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,70 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,80 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 0,90 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 1,00 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 1,20 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 1,50 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në të ftohtë 2,00 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të ftohtë 3,00 mm
Galvanized coils cutting lines
hot rolled steel price
drywall profile

Bobina çeliku të petëzuara në nxehtësi dhe fletë çeliku të petëzuara në nxehtësi

 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 1,5 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 2,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 3,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 4,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 5,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 6,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 8,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 10,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 12,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të nxehtë 14,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë të nxehtë 15,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 16,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 18,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 20,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 25,0 mm
 • Bobina çeliku të mbështjellë në nxehtësi 30,0 mm
kontakt

Fletë çati e valëzuar nga Turqia

Ne jemi prodhuesi më cilësor i fletëve të çatisë së valëzuar në Turqi.

 • Fletë çeliku të valëzuar 0,40 mm
 • Fletë çeliku të valëzuar 0,45 mm
 • Fletë çeliku të valëzuar 0,50 mm
 • Fletë çeliku të valëzuar 0,60 mm
kontakt
corrugated steel plate
Ngarko imazhin...
38-151 trapeziodal steel producer

Prodhuesi i profileve të kuvertës trapeziodale të Turqisë – Fletët e çatisë prej çeliku

 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë trapeziodale 0,40 mm
 • Fletë çeliku trapeziodale e kuvertës së çatisë 0,45 mm 
 • Fletë çeliku trapeziodale e kuvertës së çatisë 0,50 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë trapeziodale 0,60 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë trapeziodale 0,70 mm 

 

Prodhues i profileve të kuvertës trapeziodale me ngjyrë turke

 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,40 mm
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,45 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,50 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,60 mm 
 • Fletë çeliku e kuvertës së çatisë me ngjyrë trapeziodale 0,70 mm 
kontakt

 

PROFILE TË KUVERTETIT TË DYTEVE METALIKE TURQI

 • 27/200 PROFILE KOVERTETI KATI
 • 38/151 PROFILE KOVERTETI KATI
 • 75/750 PROFILE KOVERTETI KATI
 • 60/940 PROFILE KATI KATI
 • 50/980 PROFILE KOVERTETI KATI
metal trapeziodal deck plate
turkish steel pipe producer
Ngarko imazhin...

Tub çeliku të Turqisë

 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,30 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,40 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,50 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,60 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,70 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,80 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 0,90 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 1,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 1,20 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 1,50 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 2,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 3,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 4,00 mm
 • Prodhuesi turk i byrekut çeliku 5,00 mm
kontakt

 

Profilet e seksionit të galvanizuar të Turqisë

 • Profilet e seksionit të galvanizuar 0,30 mm – 5 mm
coated colored section profil

Profilet e seksionit të çelikut të veshura turke

 • Profilet e seksionit prej çeliku 0,30 mm – 5 mm të veshura turke
KONTAKTONI

Profilet e murit të thatë të Turqisë

 • PROFILE TË TAVANI TË RREGULLT

 • PROFILE TE TAVAVE ME GISPSIM TE PASUAR

 • PROFILET E MURIVE NDARËSE

 • PROFILET E KËNDIT

kontakt
drywall profile

Profilet e Sigma Construction Turke

 • Sigma profile turke ndërtimi Prodhim
kontakt

 

Prodhim llamarine me vrima turke

 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,40 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,50 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,60 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,70 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,80 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku të mbështjellë të ftohtë 0,90 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku me mbështjellje të ftohtë 1,00 mm
 •  Fleta të shpuara prej çeliku me mbështjellje të ftohtë 1,20 mm

Pllakë çeliku turke për bojler

 • P265GH Pllakë çeliku e kaldajës
 • P295GH Pllakë çeliku e kaldajës
 • P355GH Pllakë çeliku e kaldajës
kontakt

 

Pjatë me kuadrate – Rrjetë metalike e zgjeruar

 • Pllakë me kuadrate 1,5/2,5 mm
 • Pllakë me kuadrate 2/3 mm
 • Pllakë me kuadrate 3/4 mm
 • Pllakë me kuadrate 4/5 mm
 • Pllakë me kuadrate 5/6 mm
 • Pllakë me kuadrate 7/8 mm
checkered plate
expended steel sheet

Fletë e zgjeruar / e shpuar

Fletët e zgjeruara dhe të shpuara janë pllaka çeliku të përftuara duke siguruar një formë të ndryshme nga operacionet e zgjerimit, prerjes dhe shpimit në fletë të zeza.