ITIBAR DEMI CELIK SACN.TI.LTD.STI.

Пошта: [email protected]

Тел: +90 216 545 60 00

Ферхатпаша мах. Карадениз ок. бр. 18 Аташехир/ ИСТАНБУЛ/ТУРЦИЈА

Отворени сме од понеделник до петок, од 09:00 до 17:00 часот по EST

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања.

Кои начини на плаќање се прифатени во Вашата компанија?

Ние прифаќаме многу различни начини на плаќање

Можете ли да испратите некаде?

Извезуваме во повеќе од 80 земји

Колку мм поцинкуван лим произведувате за покриви?

Трапезиоден поцинкуван челичен лим се стартува од 0,40 mm

Кој е вашиот опсег на изработка на брановидни плочи?

Нашиот опсег на производство на брановидни плочи е помеѓу 0,30 mm и 1,20 mm

Дали произведувате галванизирани профили?

Да. Ние произведуваме многу галванизирани профили во различни модели.

Испратете ни е-пошта

[email protected]